tiistai 9. elokuuta 2011

Yet another french

Hola. Tänään on ollut oikeesti siivouspäivä, joten hirveesti en oo kynsille saanut tehtyä.

Onko teillä kausia, kun kynsienlaitto ei edes kiinnosta? Mulla on sillon jos joudun lyhentämään kynsiä ihan nysäksi.. :/ Nyt ne on onneks pysyneet hyvinä c",)

Tänään tein ranskalaisen manikyyrin ihan vaan valkeilla tipeillä, mutta halusin jotenki erilaisen joten lakkasin päälle nättiä pinkkiä. Ihan kivat tuli, vaikkakin yksinkertaset :)

tyttömäiset :)

lakkoina flormar - sävy u27 ja valkoinen Kiss nail art paint

Näkemisiin taas :))

5 kommenttia:

 1. Sievät :). Tosi siistit tipin rajat oot tehnyt, wau! Teetkö ne aina tuolla Nail Art -lakalla? Ja siis miten.. eli vedät rajan varmaankin vaakasuunnassa reunasta reunaan?

  VastaaPoista
 2. Sannu: itseasiassa *kröhöm* käytän tarroja apuna.. tuo Kissin valkea vaan on niin hyvä peittävä lakka noihin tippeihin. Ja oon joskus tehnytkin silleet että piirrän rajan ensin ja sit lakkaan ja niinkin se onnistuu. Tarrojen kanssa on vaan nopeempaa :)

  VastaaPoista
 3. No mikäpä siinä, kun jälki on noin hienoa! Kaikki apukeinot on sallittuja :). Oon itekin joskus niitä kokeillut, mut taisin laittaa aina liian nopeasti ne aluslakan päälle, koska ne ottivat lähes poikkeuksetta aluslakasta kaistaleen mukaansa. Mutta loistoidea kuitenkin tuo nail art lakka. Pitääkin kokeilla, miten se toimisi vaakasuunnassa :D.

  VastaaPoista
 4. tosi nätit ja tyttömäiset :) prinsessa kynnet :)

  VastaaPoista
 5. Sannu: juu kannattaa kokeilla! ja tarra ei välttämättä irrota aluslakkaa jos painat sen tarran esim iholle ensin, että siitä häviää suurin tarttuvuus, sitten vasta käytät normaaliin tapaan :)

  Bloh: Kiiitos c",)

  VastaaPoista

mitä mieltä ?