keskiviikko 3. elokuuta 2011

I just had to do something more

Aamupäivää kaikille. Aika moni varmaan tietää sen tilanteen kun oot lakannut kynnet ja sit mietit että jotain näistä puuttuu. Sit teet niihin jotain ja mietit että jotain vieläkin puuttuu. Kun oot tehny niihin taas jotain niin mietit että Joo-o... ekat oli kivemmat. Näin saattoi käydä mulle viimesimpien kynsien kanssa :D Tosin ei näistä mitään örvellyksiä tullut missään nimessä, mutta you got my point, kun lisää pitää saada vaikka alkuperäset oli jo hyvät :)

Halusin tehdä liukuvärjäyksen ja sen siis teinkin, sinertävissä sävyissä. Ne olis ollu hyvät niin! Mulla ei oo nyt siitä vaiheesta harmi vaan kuvaa. Sit tuli joku ihmeen vimma lisätä vielä mustaa kärkiin?! No sit ne tuntu jotenkin turhan tummilta sen hetkiseen mielialaan, joten vaalensin vähän leimaamalla valkeet konadkuviot.

kynnet näytti siis tältä liukuvärjäyksen jälkeen

piti sitten lisätä konad koukeroita

huono kuva lakoista, liukuvärjäykseen käytetty beautyuk - neon turquoise (joka oli ensimmäinen oma kynsilakkani ikinä!!) technic - silver steal,  ja Flormar - sävy 313. Kuviot Konadin valkealla

tää laatta on päässyt lähiaikoina hommiin :) konad m73

Sellaista! Ei sillä, tykkään näistä kuitenki. En poistanu heti, kynnet näyttää edelleen tuolta :) Huomisesta postauksesta en osaa sanoo vielä yhtään mitään, saa nähä mitä tänään keksii kynsille..

Oisko ehdotuksia? :) 
väri- tai koristelutoiveita, mitä vaan??

8 kommenttia:

 1. Tosi kivat nää kyllä on! :)

  VastaaPoista
 2. kerro minulle, työkalusta nimeltä "dotting tool" tms.. lueskelin että sen avulla saa esim strassit helpommin laitettua, mutta väännätkö rautalangasta että miten sillä saa ne laitettua? kun eikös se ole vaan "pallo" siinä päässä?

  VastaaPoista
 3. Juu dotting toolilla voi tehdä symmetrisiä pallokuvioita kynsiin, sillä voi tehdä myös esim kukkakuvioita jnejne, mut se käy myös tuohon mainitsemaasi hommaan hyvin, koska se on pienipäinen ja tarkka :)ite teen niin että mulla on vesilasi, jossa kostutan dottin toolin päätä vähän ja sit vaan nostan sillä strassin "rasiastaan" (tai missä niitä nyt säilyttääkään) ja asetan sen kynnelle. Strassi siis puuttuu helposti dotting tooliin kun dotting tool on kostea. Monet käyttää kirkasta lakkaa, mutta pelkkä vesi on aina toiminu hyvin + strassi irtoo tosi helposti kynnelle kun käyttää ihan vaan vettä.. Olihan mahdollisimman vaikeesti selitetty? :D

  VastaaPoista
 4. Blogissani olisi sinulle one lovely blog- palkinto :)

  VastaaPoista

mitä mieltä ?