maanantai 1. elokuuta 2011

The best polishes for a french?

Heips! Koska tänään on taas yks ranskalainen luvassa, kysynkin teiltä että onko ranskis kauniimpi ihan taviksena eli valkeilla tipeillä vai jollain ihan muilla väreillä? Mitkä on teidän mielestä parhaat lakat ranskikseen?

Jos tavisranskis on parempi, niin onko tippeihin parempi peittävä valkonen vai luonnollisempi esim. hieman läpikuultava tai vaikka luonnonvalkonen lakka? Entä käytättekö jotain natural color lakkaa lisäksi? Itse oon tehny ranskiksen monella tapaa, yleensä ihan peittävällä valkealla. Riippuu kyllä millasen lopputuloksen millonki haluaa :)

Natural color lakkojakin oon yleensä käyttänyt, mikä on mielestänne paras mahdollinen siihen? Tykkäättekö että lopputulos on selkeesti vaalea eli sellanen rakennekynsimäinen, vai onko lähes luonnollinen parempi?

niinkuin näkyy, käytin peittävää valkeaa tipeissä, kynnellä muuten pelkkä aluslakka (sattuu olemaan väriltään helmenvaalea)

jaksoin olla päivän ilman koristeluita, sit leimasin kukkaset :)

kukat konadin mustalla, tipit valkealla Kiss nail art paintilla, alla koko kynnellä Trind Nail Repair Color - pure pearl

tippien kuviot siis konad m24 laatasta

Kumpi näyttää paremmalta, pelkkä ranskis vai ranskis koristeluilla? Mielestäni molemmissa on viehätyksensä.. Oma lemppari on kuitenkin perusranskis valkeella tipillä ja mustia tai pinkkejä koristeluita. Mut mielipiteitä on yhtä paljon kun lakkaajia..

Tässä asiat tällä kertaa, seuraavaks vuorossa ihania värejä :)

8 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit kommentoimassa mun blogia, niin löysin taas uuden kivan blogin luettavaksi! Ihania kynsiä sulla. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon, ei voi sanoa muuta kuin Samoin :)

  VastaaPoista
 3. Itse kyllä tykkään käyttää värejä ja hörhellyksiä :D Onhan tavallinen perusranskis toki klassinen, mutta kyllästyisin varmaan suunnilleen minuutissa.

  VastaaPoista
 4. Nii-in. Ranskiksesta saa kyllä tosi näyttävän kun vaan käyttää mielikuvitusta just värien ja koristeiden kanssa!

  VastaaPoista
 5. siis mitä, sulla oli KOKO päivän sama lakkaus? ei sillä että olisin tottunu siihen että vaihdat lakkausta useampaan kertaan.. :)
  ja ehkä loppuun vielä asiaakin; molemmat on mahtavia tilanteesta riippuen, mutta kyllähän koristeltu on aina monipuolisempi :)

  VastaaPoista
 6. Haha :D Joo mulla oli todellakin koko päivän sama lakkaus ;)

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään enemmän värikkäistä ranskiksista, vaikka perus valkoinenkin on aina tosi nätti. Noi sunkin molemmat kynnet on hienot pelkistetyt ja koristeluilla :)

  VastaaPoista

mitä mieltä ?