maanantai 8. elokuuta 2011

Funny colour-combination

Tänään meinas unohtua koko kynsienlaitto (?MITÄ?) kun heräsin niin myöhään ja kävin kuulusteluissa (jouduin pari viikkoa sitten pahoinpitelyn uhriksi) ja oli muutenki kaikkee..

Mutta sit istuin alas lakkalaatikon ja tarvikepakin ääreen mietiskelemään visioita.. Mitään erikoista ei tullut mieleen, mut sitten muistin Nails1820:n ehdottaneen liukuvärjäystä jollain hienolla värikombinaatiolla. Hienoudesta en tiedä, mutta aika hauska tää ainakin on :)) Ja kesäinenkin kenties ?

kahden värin liukuvärjäys, tässä vaiheessa lopputulos vielä aika hailakka
molempien värien päälle samanväristä glitteriä ja johan ilme muuttui :)
päätinkin lisätä vielä cracklelakkaa
käytetyt lakat: flormar - sävy u27 ja Golden Rose - sävy 115
cracklena Isadora - black tag
glitterit ja sivellin ebaysta
Noh, nää varmaan jakaa mielipiteitä, mutta mun mielestä pinkki ja vaaleenvihree sopii hyvin yhteen, tälleen ainakin ? :P

12 kommenttia:

 1. Niistä tuli tosihienot! Eka meinasin saada sydärin kun luin "nails1820" :D Olen otettu että mainitsit blogini tekstissäsi! :) Ja mun mielestä pinkki ja vihreä sopii erinomaisesti yhteen, tai siis, en ole koskaan itse kokeillut, mutta sun kokeilu ainakin onnistui! En tiedä sitten, minkälainen lopputulos tulisi kun minä niitä kokeilisin... Mulla aina menee kaikki pieleen kun yritän tehdä samanlaiset (tai melkein samanlaiset) kuin muut :/

  VastaaPoista
 2. käy todellakin yhteen! ja tuo lisätty cracklelakka sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Nails1820: ei mitään, hyviä blogeja ei oo häpeä mainita :) joo kyllä noi munkin mielestä onnistu aika hyvin, vaikka aattelin mielessäni sellasta värioksennusta :D

  Bloh: mietin jonkin aikaa lisäänkö sitä vai en, ihan hyvä että lisäsin :)

  VastaaPoista
 4. Onpas mageet! Mahtava yhdistelmä ja toi crackle on kans tosi hieno, piste iin päälle =)

  VastaaPoista
 5. Hih! Hauska väriyhdistelmä! Saat taas nuo glitterit toimimaan ihan täydellisesti! Ja tollasia crackleraitoja pitää kokeilla pian. Ostinkin just dependin pastellivärisiä cracklelakkoja.. hmm... :)

  VastaaPoista
 6. Mia: kiva kuulla, onhan nää aika iloiset :)

  Eugenia: Haha itekkin kokeilin cracklea ekaa kertaa noin ja hyvinhän toi toimii c",)

  VastaaPoista
 7. Ooo, onpa hienot, taas kerran! :)

  VastaaPoista
 8. UUUH mitä kynsiä täällä, pakko selata kaik läpi! 8) Vaaleanpunainen ja -vihreä on ihana yhdistelmä. <3

  VastaaPoista
 9. Voi kiitti Noora c",) selaile ihmeessä

  VastaaPoista
 10. Mulle ei ois tullu mieleenkään laittaa noihin cracklelakkaa, mut toiha näyttää tosi hienolta! Mikäköhän tässä muuten on kun en voi google-tilin kautta kommentoida? No, mennään sitten nimettömänä.

  VastaaPoista
 11. Anon: En meinannut ensin tehä näihin enää mitään, mutta päädyin kuitenki tuohon crackleen. Hyvä jos tulos miellyttää, ihan kivathan näistä oikeestaan tulikin :)

  VastaaPoista

mitä mieltä ?