perjantai 29. heinäkuuta 2011

Hei kaikki :)

Tää on ensimmäinen blogitekstini. Oon pitänyt kynsiblogia aiemminkin, mutta lopetin sen pitämisen, koska podin huonoa omaatuntoa epäsäännöllisestä postausrytmistäni :D

Oon siis aivan tavallinen kynsihullu, joka tahtoo lakkauksiaan esille ja täällä nämä pysyy hyvässä tallessa muutenkin :) Omistan jotain vajaa 100 kynsilakkaa ja pakillisen koristelutarvikkeita eli valikoimani ei huimaa päätä, mutta näillä olen pärjännyt. Toki hankin koko ajan kaikkea lisää!

Laitan kynnet yleensä useita kertoja viikossa, mutten takaa päivittäväni blogia yhtä usein. Joskus vain lakkaan kynnet, ilman koristeluita. tykkään usein myös koristella ja siihen hommaan käytän kaikenlaista: vesimarmorointia, kynsitarroja, koristelulakkoja, liukuvärjäystä, konadeja, water decalseja, fimoja, strasseja jnejne... Pidemmittä puheitta kuvia!!

Tässä on perustuotteeni tällä hetkellä. Siis ne mitä käytän aina. Trind nail repair aluslakka helmenvaaleana, Vaseline healthy hand & nail conditioning voide (sis. keratiinia ja e-vitamiinia) ja Sally Hansen INSTA-DRI päällyslakka. Tota käsi/kynsivoidetta ainakaan en aio vaihtaa koskaan :)

 french loves pink

Tää ei ole mikään uus koristeluidea, vaan nähty jo vaikka missä.

Nää on tehty samoilla lakoilla, mutta ilman tuota glitteriä. Ja kuviohan on vähän eri, kokeilin taas käsinmaalattuja kukkia.

Kärjet tehty valkealla Kiss - nail art paintilla, (ekoissa lisäksi päällä NYX Girls -Princess glitter) ja pinkillä (joka ei kuvassa näytä pinkiltä :D) Golden Rose koristelulakalla kuvio


dark red meets glitter

Nää on aika erikoisen väriset, mutta ite ainakin tykkään silti. Liukuvärjäys (tommonen "rososempi" tyylinen) ja päälle glitteri.

Wild and Crazy - Sagittarius ja NYX Girls - Princess glitter

this summer is green

vihreet kesäkynnet :)

 glitterjauhe ja sivellin ebayn ihmemaasta

Saffron LONDON - sävy 48

Vihreet kukkafimot ebaysta

Siinäpä muutamia kynsikuvia jo alkuun, huomenna tulossa lisää !!

5 kommenttia:

  1. sie olet tosi lahjakas! en mie tuommoseen pystyis. :D :)

    pikkumustissa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hienon näköisiä kynsiä! Sait musta ensimmäisen julkisen lukijasi =)

    VastaaPoista
  3. Heidi: Kiitos kiitos, harjoittelu tekee mestarin :D ite oon vielä sillä harjoitteluasteella, mut tästä se lähtee :)

    Jonna: Kiitti! Ikimuistoinen hetki ;)

    VastaaPoista
  4. no mutta eihän tämä minun ihana nettiseni ymmärrä uuteen ikkunaan avautuvia sivuja.... laitoit nuo ihanat kynnet esille, lisää lisää lisää kuvia :))

    VastaaPoista
  5. Bloh: Jeps niin tein, kiitti. Lisää tulee varmasti!

    VastaaPoista

mitä mieltä ?